miércoles, 2 de abril de 2014

El temps passa i l’hem d’aprofitar al màxim

Jo i la Noelia seguim avançant, des de la  l’excursió a Barcelona que vaig explicar vam anar al cinema a veure una pel·lícula d’acció, “Operación Sombra” es un gènere que tant ella com no ens crida molt l’atenció però van decidir arriscar i ens va agradar molt.
La següent setmana vam aprofitar el bon temps i vam anar a fer el camí de ronda de S’agaró, ella mai hi havia estat i va quedar fascinada per les vistes.




La següent setmana vam anar a les jornades de portes obertes que feien al Institut Baix Empordà de Palafrugell on vol estudiar el curs següent un grau mitjà de Cuina, vaig creure interessat anar, ja que d’aquesta manera es feia una idea mes propera del que farà.  Aprofitant que estàvem a Palafrugell vam decidir anar a explorar una mica els pobles que hi havia a  la vora, vam visitar Calella, Llafranc i Tamariu, tenim previst tornar una altre dia amb més temps i visitar-ho en profunditat.

Vam anar també un dia conjuntament amb la Karima i la Dariana a la bolera, ens ho vam passar pipa, la partida estava molt renyida però finalment va acabar guanyant la Dariana.
Aquesta última setmana vam anar al cinema a veure “8 Apellidos Vascos” i la veritat es que no recordo haver rigut tant en cap altre pel·lícula com en aquesta, a la Noelia li va encantar, els riures la van delatar.
Amb l’arribada del bon temps tenim moltes ganes de fer sortides al aire lliure. El temps passa i l’hem d’aprofitar al màxim.

I fins aquí Rossinyols, ens veiem a la pròxima.


No hay comentarios:

Publicar un comentario